My point of view

My point of view

NYC

DagensPosted by Jones Mon, May 18, 2015 10:45

Förra lördagen reste vi över Atlanten till NYC. Längtat och väntat, i många års tid. Våndas och oroats att mina förväntningar varit för höga. New York City, internationell smältdegel, här finnas allt och inget. Staden som aldrig sover.
NYC var en rolig, "laid back" cool stad med många ansikten. Lätthanterlig och ganska "liten" (vi var "bara" på Manhattan och i Brooklym) Extremt lätt att ta sig fram via fots, vi snittade 3 mil per dag.

Vi "åt"t oss igenom hela NYC, Hamburgare på Schake Schak, Pizza Slice på Bleecker Street Pizza, Doughnuts på Doughnuttery, Blåbärspannkakor på Clinton Street Baking Company på Lower East, Brunch På Bubby´s i Meatpacking, Soft Shell Crab på Bodega Negra, Drinkar på Catch rooftoop, Farmers omelett på Friend of a Farmer i Gramercy, Dumplings, anka, nudlar och champagne på Buddakan, lysande Cappucino på Ninth Street espresso (både i Midtown och på Chelsea market, grön juice på juice generation i Williamsburgs (Brooklyn).....
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Frk Jones Mon, May 18, 2015 12:57

Stan var lite "mindre" än vad jag tänkt mig, lätthanterlig och mer laid back än vad jag trott. Annars så var den allt det jag tänkt mig, ett virrvarr av allt och inget. Kul att uppleva den - ångrar det inte! Kram

Posted by Maggan Mon, May 18, 2015 12:21

Var stan som du hade tänkt dig? Det framgår inte riktigt. Fantastiska bilder och härligt att få läsa. Kul att du äntligen kom dit! Vet att du drömde om det redan på ESAB-tiden.

Kram