My point of view

My point of view

Sommar?

DagensPosted by Jones Fri, June 13, 2014 09:29

Efter de senaste dagarnas tryckande klibbiga värme så kändes det ganska skönt att luften var full av syre i morse, efter nattens regn så hade temperaturen droppat till 16 grader och luften var mättad med syre, djupa andetag var på sin plats. På min väg till jobbet i morse så låg även "parfymdimman tät, och det skrållades bakom olika buskage och i trädgårdar - mötte några unga män i fluga och kostym. Och studentmössa. Med öl i handen (det måste vi prata om men inte idag) Dagen D för många. De tar studenten idag. Hurra för dem. Brukar alltid vara ledig denna dag, för i tiden så brukade sonen och jag alltid fika och äta lunch och titta på studenter. Eller så har man själv varit på studentfirande. Studentfirande hade vi kunnat gått på idag, Kusin Ks yngsta dotter E tar studenten idag, men vi prioriterade bort. Det där med att ha en dag med sonen, fika och äta lunch hade varit mycket trevlig. Saknar det, saknar honom. (Han är ju inte långt borta, men jag saknar det) Brukar bli blödig, sjunga den blomstertid nu kommer och lyssna på Kents "Sverige" - inge blödig alls idag. Känns som vilken dag som helst faktiskt..
Själv kom jag på att för exakt 28 år sedan (på riktigt, hur gammal är jag egentligen?) så tog jag körkort. Herregud! Vad hände?

Det har varit ett par hektiska veckor, månader - igår hade vi deadline på fo-ansökningar och idag känner jag mig tom, utpumpad. Hur mycket som helst ligger och väntar men ingen ork, feeling a bit blue. I morse konstaterade jag att det är första dagen på månader jag inte hade ett möte inplanerat och inget på kvällen (har nu möten iplanerade..Det varade inte länge) Men, de kommande veckorna skall ängnas åt catchup - jobbar 4 till. Nu kör vi. Trevlig fredag och helg där ute i grönskan!

Lite random pics från den senaste månaden (mkt oset, blommor och ben)Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Miss Jones Wed, June 18, 2014 14:21

TAck Angelica :-)

Posted by Angelica Fri, June 13, 2014 20:44

Det är sommar o nära till ledigheten som ger ny energi nu! Håll ut!
Kram A